Op 11 maart 2019 hebben onze oud Formule-1 coureurs Robert Doornbos, Jan Lammers, Gijs van Lennep en Michael Bleekemolen in een speciale ‘Formule-1 Café lunchbijeenkomst’ hun visie op het komende F1 seizoen gegeven. Verder hebben de deelnemers aan deze dag met hun eigen auto op het circuit een aantal rondjes gereden. En hebben zij met een heuse formule-auto, een Lamborghini en McLaren gereden. Afsluitend na al dat racegeweld was er een borrel met veiling.

De opbrengst van dit evenement kwam helemaal ten goede van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te Utrecht.Het Prinses Máxima Centrum heeft als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. De Prinses Máxima Centrum Foundation heeft tot doel projecten binnen het Centrum voor kinderoncologie te realiseren die buiten de reguliere zorgdekking vallen.

De netto-opbrengst van deze dag kwam geheel ten goede aan het Activiteitenfonds. Vanuit het Activiteitenfonds worden activiteiten en evenementen mogelijk gemaakt die bijdragen aan de sociale, emotionele en fysieke ontwikkeling van de kinderen, die creativiteit stimuleren en die zorgen voor de ontspanning die zo belangrijk is bij het verwerken van het ziekteproces.

Posted in: Project.
Last Modified: juni 11, 2019

Leave a reply

required