Kinderen & bestuur LIONS (Custom)

SLHK steunt kinderen tijdens Kids Circuit Run

 

Sportservice Heemstede-Zandvoort organiseert binnen de bestaande Circuit Run een “Kids Circuit Run” van 2,5 km voor kinderen die de inschrijving niet zelf kunnen betalen. Een groep Zandvoortse basisschool leerlingen hebben zich de afgelopen acht weken intensief voorbereid op de Kids Circuit Run. Als beloning voor hun enthousiaste inzet kregen alle kinderen die deelnamen aan de looptrainingen een mooi loopshirt uitgereikt. Dit loopshirt werd mogelijk gemaakt door Stiching Lions Helpen Kinderen. Buiten de herkenning van de lopers werd hiermee aandacht gevraagd voor een bijzonder doel, het JeugdSportFonds. In samenwerking met het JeugdSportFonds helpen de Lions uit Zandvoort om alle Zandvoortse kinderen te laten sporten. Het Jeugdsportfonds Zandvoort, onderdeel van Jeugdsportfonds Haarlem, maakt het mogelijk dat kinderen van 4 tot 18 jaar uit niet-draagkrachtige Zandvoortse gezinnen kunnen gaan sporten bij een vereniging.

Meer informatie staat in de Zandvoortse Courant

Posted in: Project.
Last Modified: september 20, 2015

Leave a reply

required