Tanzania 1aIn de regio Groot Arusha bij Ngorika staat het weeshuis ontwikkeld door de Stichting Vrienden van Tanzania met zowel kleuter als basis onderwijs. De Stichting Vrienden van Tanzania (SVvT) geeft kansarme kinderen in Tanzania een toekomst door het ontplooien van hun talenten via opvoeding en gedegen scholing. De kinderen wordt ook  waar nodig een zorgzaam onderkomen geboden. Hierbij gaat het vooral om weeskinderen en kinderen uit ontwrichte gezinnen die via regionale instanties, opvangcentra en Women Support Groups worden aangedragen.Met de donatie van Lions Club Zandvoort is een computerproject gerealiseerd, waarmee 20 computer werkplekken zijn gecreeerd, inclusief laserprinter, complete installatie en training van de leerkrachten. Tevens is hiermee het jaarlijkse onderhoud, updates en verdere begeleiding voor de komende drie jaar gewaarborgd. De scholing wordt gegeven in het Engels en geeft de kinderen een geweldige kans voor de toekomst.

Posted in: Project.
Last Modified: oktober 22, 2013

Leave a reply

required